Praktisch

Wanneer kan ik consulteren?

De artsen kunnen elke dag geconsulteerd worden. 

Dr Vandekerckhove houdt consultaties voornamelijk maandag en woensdag, steeds op campus Maria Middelares.

Dr Bleyen houdt consultaties voornamelijk dinsdag en donderdagvoormiddag op campus Maria Middelares, donderdagnamiddag op campus Sint-Jozef  (gelieve duidelijk te vermelden dat u op campus Sint-Jozef wenst gezien te worden).   

Hoe maak ik een afspraak?

Een afspraak voor consultatie bij één van de neurochirurgen kan gemaakt worden via het secretariaat op het nummer 09/260 65 69.

Kan iedereen een afspraak krijgen?

Natuurlijk wel, maar niet op eigen initiatief. Wij houden eraan enkel afspraken te geven na voorafgaande doorverwijzing door uw huisarts of specialist, tenzij u reeds een dossier in onze dienst heeft.

Wat breng ik mee?

  • identiteitskaart of SIS kaart
  • eventuele verwijsbrief
  • alle onderzoeken (Rx, CT, NMR, botscan, EMG,...) die reeds gebeurden
  • 30,-€ in cash (bancontact is voorlopig niet mogelijk)

Zijn er wachttijden?

Dit is steeds mogelijk, hoewel we dit tot een absoluut minimum trachten te beperken. In geval van hoogdringendheid kan steeds een afspraak binnen de week bij één van de neurochirurgen voorzien worden.

De dag van de afspraak

  • campus Maria Middelares: u dient zich vooraf tegen het afgesproken uur op het secretariaat neurochirurgie aan te melden. Bij uw eerste bezoek zal een dossier worden aangemaakt. U zal ook uw getuigschrift reeds krijgen en dienen te betalen. Dit kan (voorlopig) enkel nog met cash geld. Daarna mag u terug in de wachtzaal plaatsnemen tot de dokter u binnenroept. We doen er alles aan om u ook effectief te zien op het afgesproken uur maar zoals u begrijpt is dit owv urgenties niet steeds mogelijk.
  • campus Sint-Jozef: hier is geen secretariaat. U neemt gewoon plaats in de wachtzaal naast de consultatieruimte. Dr Bleyen zal u binnen roepen.

Verder verloop

Bij de eerste consultatie zullen vaak bijkomende onderzoeken worden afgesproken. De secretaresse zal de afspraken hieromtrent maken. Alle onderzoeken kunnen op campus Maria Middelares gebeuren.  

Afhankelijk van de resultaten en uw specifieke klachten zal u dan bij een volgende afspraak een bepaald advies krijgen. Er zal steeds een brief met de bevindingen naar uw verwijzende arts opgestuurd worden.